Konu: Bu hak için teşekkürler C.tesi Mayıs 03, 2008 8:52 am
elinize sağlık güzel forum yapmışınız bu hakkıda biz üye olmayanlara vermişsiniz, bende üye olacam fakat şuan acelem oluğu için olamadım elinize sağlık...
kobra
Konu: Geri: Bu hak için teşekkürler C.tesi Mayıs 03, 2008 10:47 am
burada baş kurucumuz admin ve diğer üyelerin sayesinde buralara geldik dahada ilerliyecez allahın izniyle hadi arkdaşalar biliorum çalıştığınızı ama birazdaha çaba harcayın ki sitemiz daha daha ii olsun...
By.FreqVenCyAdVenBs 1 yıldız
Mesaj Sayısı : 1 <B><font color=red>Dikkat : </b> : Telefon Numarası : 00000000 oyla : <div class="js-kit-rating" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 13/05/08
Konu: Geri: Bu hak için teşekkürler Salı Mayıs 13, 2008 12:54 am
cok saolun iyi bir siTe Thank You
UltrErdem
Konu: Geri: Bu hak için teşekkürler Salı Mayıs 13, 2008 2:08 am
ben elimden geldiği kadar yardımetmeye çalışıyorum bunu herkes yaparsa site dahada büyür.ben bi taraftan yardımdayım bi tarftan kendi sitemdeyim bu yüzden biraz yavaş davranıyorum anlayın halimi
bu arada By.FreqVenCyAdVenBs forumumuza hoşgeldin
kobra
Konu: Geri: Bu hak için teşekkürler Perş. Mayıs 15, 2008 7:25 am
ultrerdem sen iisin diğerleride biraz ii olsun ki site çook ii olsun buarada hoş geldin By.FreqVenCyAdVenBs bide kendini tanışma yerinde tanıt bende ikisiteye yardım ediyorum 1 kendisitem bide bu ona göre biraz anlayışlı olalım... hade ii eğlenceler ve ii paylaşımlar..:
RapCoLik Misafir
Konu: uyumsuz Salı Mayıs 20, 2008 4:38 am
Siteniz html bakımından bol ama görüşünüş baklımından uyumsuz düzenlerseniz daha iyi olur...
admin
Konu: Geri: Bu hak için teşekkürler Salı Mayıs 20, 2008 4:49 am
Kardeş Üye olursan daha iyi olur birde bana msn pm atarsan...
06_aLPeR_06
Konu: Geri: Bu hak için teşekkürler C.tesi Mayıs 24, 2008 9:08 am
ayrıca misafirler mutlaka üye olup hizmetlerden daha kaliteli bir şekilde yararlansınlar