Konu: Cep Telefonunuza Gelen En Son Mesaj ? Cuma Mayıs 09, 2008 9:12 am
ama hiç değiştirmeden yazıyoruz
msn e gel
admin
Konu: Geri: Cep Telefonunuza Gelen En Son Mesaj ? Cuma Mayıs 09, 2008 9:18 am
alper vs admin msn son konuşma demiş ki:
tekno: sa
Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : as tekno: nasılsın Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : ii sen tekno: ii bende ne yapaıym tekno: uğraşıyoruz Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : siten durgunlaşmış yaaa tekno: vallamı tekno: girmiyorsunuz tekno: ne yapaıyım tekno: çık çık çık tekno: Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : biz napalım tekno: nasıl tekno: biz ne yapalım tekno: paylaşım yap:D Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : ben moderatörmüyüm tekno: evet tekno: neden Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : neden moderatörlük yetkilerim yOk tekno: nasıl tekno: yokmu tekno: allah allah dur bakiyim Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : mesela msj silme tekno: bir tekno: hele tekno: bekle tekno: ayarlara bakiim tekno: oks tekno: f5 yap tekno: bakbakalım şimdi * Şu anda bir titreşim gönderdiniz. * Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : aynı yine tekno: nasıl Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : ya sen iisi varya modluğu al benden nasıl olsa bi işe yaramıyo tekno: bekle tekno: bir ayarlara bakak tekno: var tekno: şuan ben ay_tech le girdim mod yaptım onu tekno: var şuan tekno: özellikler Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : 1 kere daha bakıyım tekno: tm tekno: şuan çünkü tekno: ben girdim bir tane mod üyeliğiyle tekno: sorun yok gibi görünüyor Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : tamam şimdi olmuş Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : önceden sadece msj yazıyodum ben tekno: Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : üye rütbeleri vardı tekno: nerede Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : bende sadece msj okuyup yazmak yani tekno: hallettim tekno: şimdi tekno: değiştir sil falnan geldi tekno: dimi tekno: şimdi Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : ok ewet tekno: tmm tekno: devam et küfür falan görürsen sil tekno: oks Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : ya sana zahmet bide oyunlar bölümüne forum oyunları adını taşıyan konu açsana tekno: tmm tekno: da tekno: gençlik lokalinde tekno: var gir bak orada var forum oyunları Gerçek Dost Ölüme Gidiyoruz Dediğinde Neden Değil Ne Zaman Diyendir !... : oraya açıyım konuları o zaman tekno: oks tekno: oradaki konularad gir oyna sende tekno: oks
admin
Konu: Geri: Cep Telefonunuza Gelen En Son Mesaj ? Cuma Mayıs 09, 2008 9:19 am
ben msn gelen en son mesajı yazdım sizde ister telefon ister msn en sonları ekleyin...