Konu: Ernak'ın genç oyuncu sevinci Salı Mayıs 13, 2008 4:33 am
Ernak'ın genç oyuncu sevinci Beko Basketbol Ligi'nde play-off'larda Beşiktaş Cola Turka'ya elenen Bandırma Banvitspor'un antrenörü Selçuk Ernak, ''Bu sezon en büyük kazancımız, genç oyuncularımızın deneyim kazanmasıdır'' dedi. Ernak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında kadroda önemli bir revizyona gittiklerini, genç oyuncuların çokluğuna karşın ligde başarılı olarak play-off'a kalmayı başardıklarını söyledi.
Play-off'ta normal ligi lider olarak bitiren Beşiktaş Cola Turka ile eşleştiklerini anımsatan Ernak, güçlü rakipleri karşısında başabaş mücadele verdiklerini, ancak tecrübe eksikliği nedeniyle elenmekten kurtulamadıklarını vurguladı.
Ernak, Bandırma Banvitspor'un gelecek sezon daha başarılı olacağına inandığını dile getirerek, ''Ben oyuncularımı ligde ve play-off maçlarında gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu sezon en büyük kazancımız, genç oyuncularımızın deneyim kazanmasıdır'' diye konuştu.
''Bandırma Banvitspor'daki görevinize devam edecek misiniz'' yönündeki soruya ise Ernak, ''Benim bir yıllık daha sözleşmem var. Bandırma Banvitspor'da çalışmaktan gurur duyuyorum. Yönetim kalmamı isterse görevimi seve seve sürdürürüm'' yanıtını verdi.